Сериозната активност oт пpeдходнитe дни ce cмeня c пo-cпoĸoйнo, дopи

...
Сериозната активност oт пpeдходнитe дни ce cмeня c пo-cпoĸoйнo, дopи
Коментари Харесай

Хороскоп: Стрелецът е пред избор, козирогът има късмет в любовта

Сериозната интензивност oт пpeдходнитe дни ce cмeня c пo-cпoĸoйнo, дopи aпaтичнo cъcтoяниe. Haмaлявa eнepгиятa и тoвa мoжe дa зacили eнepгийният вaмпиpизъм (в пoвeчeтo cлyчaи нecъзнaтeлнo), зaтoвa нe дoпycĸaйтe нeгaтивнoтo влияниe нa дpyгитe oĸoлo ceбe cи. Избягвaйтe пpoвoĸaциитe и дa влизaтe в cпopoвe и cĸaндaли, тoвa e eдин oт лecнитe нaчини зa нaбaвянe нa липcвaщa eнepгия. Избягвaйтe мecтaтa, ĸъдeтo имa cтpyпвaнe нa мнoгo xopa. He oбщyвaйтe c нepвни, нeпpиятни, ĸpитичнo нacтpoeни лицa.

Овен
-->
Дори при внезапни промени, запазете идеалите си! Не се занимавайте със съмнителните каузи, а с околните си бъдете деликатни! Не ги засипвайте с обвинявания, тъй като може да се изпокарат и след това да съжалявате, само че ще ви е мъчно да се помирите! В този ден добре се усвояват медикаментите.

Телец

Ключова е вашата психическа конфигурация. До какъв брой ще успявате в плановете, в действителност зависи от вашето въображение и религия. Семейните представители на този знак да извърнат повече внимание на възпитанието на децата си! Само те могат ги спасят от скуката.

Близнаци

Това е ден за равносметка. При някои от вас сянката предишното тегне като поличба. Това, което ви се случва в този момент, е разследване от нещо, което е трябвало да извършите. За да продължите напред с нови сили, би трябвало да се освободите от товара, изпълнявайки това, което сте отлагали.

Рак

Денят няма да е лек за вас, само че се подгответе за срещи и приятни изненади! Трудностите ще са свързани с вземането на верни решения в къс период и с осъществяването на поставените цели. Предразположени сте към кожни болести.

Лъв

Дамите, родени под този знак, да се пазят от измамници, привлечени от парите им! Ограничете контактите с непознати! Желателно е тъкмо в този ден самотните мъже да не си търсят виртуални обожателки. След флирт в чата, може да се стигне до среща, само че ще се разочароват.

Дева

Погрижете се за себе си! Нужна ви е отмора и смяна в режима на хранене. Както споделят диетолозите, човек самичък си копае гроба с нож и вилица в ръка. Затова е време да започнете да се храните разделно. Консумирайте по-богата на витамини храна и пийте повече течности!

Везни

Не пропускайте предоставените ви от ориста благоприятни условия! Меркурий поддържа устрема ви за развиване. Ще имат триумф най-много тези от вас, които се занимават с научна работа и бизнес. Общуването ще е прелестно и мечтано, изключително с представителите на противоположния пол.

Скорпион

Отделете повече внимание на своите другари и близки! Важно е с нищо да не прекалявате, изключително в края на деня, когато ще се чувствате извънредно изтощени. Доверявайте се на интуицията си и на хората, които обичате!

Стрелец

Мъжете евентуално ще бъдат изправени пред комплициран избор сред кариерата и любовта. Дамите може да се разболеят от вирусни или от сърдечно-съдови болести. В този ден не е желателно да се натоварвате физически.

Козирог

През този ден не започвайте значими неща! По-добре си почивайте, вместо да съжалявате, че сте си прахосали времето и напъните на вятъра! Не се занимавайте с хазарт и внимавайте с вложенията, тъй като може да загубите много пари! В любовта ще имате повече шанс.

Водолей

Представителите на този зодиакален знак имат шанс в любовта. Денят е добър за учене и приемане на нова информация. Може обаче да не се чувствате удобно поради натоварване на стомаха, започнете диета!

Риби

Денят е удобен за промяна на ситуацията или на дома. Трябва обаче да обърнете внимание на здравето си и да се откажете от нездравословните привички. Ограничете цигарите и алкохола! Ако не се чувствате добре, не отлагайте срещата с персоналния си доктор!

Източник: Флагман

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР