Серина Уилямс ще подобри рекорда на Маргарет Корт от 24

...
Серина Уилямс ще подобри рекорда на Маргарет Корт от 24
Коментари Харесай

Щефи Граф: Серина Уилямс ще подобри рекорда на Корт

Серина Уилямс ще усъвършенства върха на Маргарет Корт от 24 трофеи в шампионати от Големия шлем, даже и американката да не изравни върховото достижение на Откритото състезание на Австралия, безапелационна е някогашната лидерка в международната класация Щефи Граф.

Уилямс бе бременна в осмия месец, когато завоюва 23-ия си шампионат от Голям шлем в Мелбърн през 2017-а, след което пропусна да изравни достижението на Корт със загуби във финалите в Уимбълдън и Съединени американски щати.

Spotted with Team #Dimitrov: Our four-time #AOChampion Steffi Graf! #AusOpen pic.twitter.com/zMK9HBO7ML
— #AusOpen (@AustralianOpen) 16 януари 2019 година " Не знам дали ще успее да изравни върха още на този шампионат, само че имам вяра, че в последна сметка ще го направи. Тя играе чудесно, а сервисът й е най-хубавото оръжие. Серина е рискова когато и да е и в случай че е амибицирана, за какво да не го направи? Ако тялото й издържи, тя ще изпревари Корт ", сподели Граф, която има 22 трофеи от шампионати за Големия шлем.
Граф добави, че Уилямс ще приключи кариерата си като най-хубавата тенисистка в историята: " Тя има чудесна кариера, която даже още не е приключила, тъй че - да, тъкмо това мисля ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР