Серина Уилямс напуска тениса, но любовната й история със спорта

...
Серина Уилямс напуска тениса, но любовната й история със спорта
Коментари Харесай

Серина Уилямс: Не се виждам далеч от тениса в бъдеще

Серина Уилямс напуща тениса, само че любовната й история със спорта ще продължи, увери 23-кратната шампионка от шампионатите от Големия шлем откакто се класира за втория кръг на шампионата от огромния шлем US Open.

Уилямс по този начин и не съобщи изрично, че конкуренцията в Ню Йорк ще бъде последната в кариерата й. " Бях много неразбираема, нали? Ще остане по този начин, тъй като в никакъв случай не се знае ", сподели с усмивка тенисистката откакто надви над черногорката Данка Ковинич.

" Обичам този спорт и усещам, че той ми даде доста. Даде ми платформа за изява, която в никакъв случай не съм мислила, че ще имам. Не се виждам надалеч от тениса. В момента не мога да кажа по какъв начин тъкмо ще остана част от него. Но имам възприятието, че стигнахме прекомерно надалеч дружно, с цел да се откъсна изцяло ", добави Серина Уилямс.

" Никога не съм се замисляла за въздействието, което имам. Разбирам го, само че не мисля за това. Ще имам задоволително време по-късно ", сподели още 40-годишната американка.

Дъщерята на Серина Уилямс - Олимпия бе на трибуните с прическа сходна на тази, която бе избрала майка й при първия си успех на Откритото състезание на Съединени американски щати през 1999 година.

" Трябваше или тя, или аз да носим плитки с мъниста. За мен нямаше задоволително време, само че в действителност не беше моя концепция, а тя сама пожела ", добави шеговито Уилямс.
 Серина Уилямс още го може, американката започва с победа на US Open
Серина Уилямс още го може, американката започва с победа на US Open

40-годишната американка победи черногорката Данка Ковинич с 6:3, 6:3
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР