Сериалът Похот, който направи своята световна премиера на 14 февруари

...
Сериалът Похот, който направи своята световна премиера на 14 февруари
Коментари Харесай

Шведският Сексът и градът тръгва в средата на март

Сериалът " Похот ", който направи своята международна премиера на 14 февруари в границите на влиятелния Берлински интернационален кинофестивал, ще бъде наличен за феновете от 18 март на стрийминг платформата HBO Max, заяви life.dir.bg.

В поредицата вземат участие отличната актриса и сексапилна София Хелин, известна с ролята си на детектив чудак в " Мостът ", Аня Лундквист, Джулия Дуфвениус и Елин Клинга. Сериалът е скандална и мъчително почтена комедия за четири дами на междинна възраст от Стокхолм, които се борят да поддържат либидото си живо в един полово фрустриращ свят.

Когато Анет (София Хелин), социолог в областта на публичното опазване на здравето, би трябвало да организира изследване " Сексът е път към здравето ", тя и нейните другари стартират да слагат под въпрос личния си полов живот. Как декадентският шведски грях беше сменен от светските действителности на секса в четвъртък, кариерата, децата, брака, развода и безкрайната битка да останеш млад, кадърен и секси?



Анете, Надя, Елен и Мартина са приятелки от учебно заведение. Когато схващат, че Анете взе участие в провеждането на държавно изследване, наречено " Направете Швеция още веднъж секси ", те са заинтригувани и стартират да слагат под въпрос личния си полов живот. Оказва ли въздействие положителният секс (или неналичието му) върху щастието на шведските дами над 40? Кариера, деца, бракове, разводи, самостоятелност, здраве, добра фигура, кариера - това май го казахме, дали всички тези неща не са изтласкали отвън полезрението ни секса?

Сюжетът балансира сред лекомислената комедия и по-сериозния фокус върху тематики като полов тормоз, брачни съвещания и опазване на идентичността във връзката. Шоуто предлага комизъм, като в същото време осветява незадоволително проучвания свят на женствеността над 40 години.

Режисьор на комедията от осем елементи е Ела Лемхаген. Сценарият е на Франс Милишич Виклунд, взаимно с Аса Калмер, Юлия Дуфвениус, София Хелин и Аня Лундквист. Сериалът е продуциран от Сандра Хармс и Карл Фредрик Улфунг от Miso Film Sverige AB за HBO Max. Изпълнителни продуценти от страна на HBO Max са Кристиан Уикандер и Камила Къртис.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР