Серхио Рамос най-накрая направи своя официален дебют за ПСЖ при

...
Серхио Рамос най-накрая направи своя официален дебют за ПСЖ при
Коментари Харесай

Рамос коментира шансовете на Меси за „Златната топка“

Серхио Рамос най-сетне направи своя формален дебют за ПСЖ при успеха с 1:3 над Сент Етиен, а това даде опция на публицистите да вземат първи по-интересен коментар от испанеца, откакто смени фланелката на Реал Мадрид с тази на „ парижани “, с цел да заиграе паралелно до дългогодишния си конкурент Лионел Меси.

Централният защитник бе запитан за възможностите Меси да прибере седмия си трофей от конкуренцията за „ Златната топка “, която следва да бъде връчена по-късно през днешния ден.

„ Да, несъмнено (надявам се, че ще спечели). Ще пазя хората от своя отбор. Желая му целия шанс на света. Той е в добра форма и мисля, че е видът състезател, който в действителност прави разликата. Той е неповторим и е привилегия да бъде в нашия тим. Смятам, че лека-полека всеки един от нас ще способства с качествата си, с цел да направи ПСЖ още по-велик и да реализираме задачите си “, сподели Рамос пред ESPN.

Аржентинецът в това време се регистрира с хеттрик от асистенции в последния турнирен мач, само че въпреки всичко не се радва на нормалния брой голове във Франция, както свикнахме през годините му в Барселона.

Messi assist
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР