Септември (София) официално продаде юношата на клуба Мартин Стойчев на

...
Септември (София) официално продаде юношата на клуба Мартин Стойчев на
Коментари Харесай

Септември излезе с детайли за трансфера на Мартин Стойчев в ЦСКА

Септември (София) публично продаде юношата на клуба Мартин Стойчев на ЦСКА. От клуба оповестиха детайлности за прехвърлянето.

Ето какво написаха септемврийци:

Ръководствата на двата тима реализираха през днешния ден сделка за прехвърлянето на крайният бранител, като с изключение на солидна трансферна сума, септемврийци резервират и предстоящ % при последваща продажба.
 Кой е Мартин Стойчев и какво да чакат последователите на ЦСКА от него
Кой е Мартин Стойчев и какво да чакат последователите на ЦСКА от него

Ето визитката на младия гений

Мартин Стойчев е роден на 17 октомври 2003 година, част от академията на Септември! Минава през всички младежки гарнитури на клуба, като неговите попадения и игра в отбрана носят заслуга както за спечелването на елитната юношеска група до 17 години, по този начин и за разгромната победа на финала за старша възраст против ЦСКА, след която столичани реализираха историческото си класиране в младежката шампионска лига и прекосяването във втори прелиминарен кръг. Пронизва мрежата както на Академия Футболит (Албания), по този начин и шотландският Рейнджърс.

Стойчев изиграва 45 мача в професионалният футбол със " септемврийци ", като е бил част от юношеският народен тим до 19 години, а понастоящем и от младежкият народен тим.

Мартин Стойчев е следващият млад български футболист, израстнал в академията на Септември, който поема своя нов професионален път на по - високо равнище! Пожелаваме му да бъде здрав и да реализира нови небеса и триумфи!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР