Сензационно изчисление направи любимката на народа Мика Зайкова. Бившият депутат

...
Сензационно изчисление направи любимката на народа Мика Зайкова. Бившият депутат
Коментари Харесай

Мика Зайкова изчисли! Ето колко трябва да е минималната пенсия

Сензационно пресмятане направи любимката на народа Мика Зайкова. Бившият народен представител от Има Такъв Народ пресметна какъв брой би трябвало да е минималната пенсия, с цел да живеят обичайно възрастните хора у нас.

Сметките порастват непрекъснато. Минимум 1000 лв. би трябвало да е пенсията и то без разноските за медикаменти, съобщи Зайкова в изявление за " Марица ". И незабавно добави: " Но единствено си бленувам. ".
-->
Иначе водата скочи приблизително с 44 %. От 2024 година токът ще нарастне с 30-35 %. Казват, че ще подкрепят семействата. Ама по какъв начин ще оказват помощ на целия народ! С парното не знам какво стана, напряко е призрачен сън. Сестра ми живее в „ Люлин “, заплаща пет пъти повече от мен зимата, тъй като е на парно, а аз - на ток, сподели още Мика Зайкова.

И като пенсионерът заплати сметките, купува самун и мляко, само че и то нарастна. С това живее българският пенсионер - самун, мляко, плюс олио, чубрица и червен пипер. Затова и мре млад - има неприятно качество на живот. Средната дълготрайност на живота у нас е 71,8 години. В други страни гони 89. Тоест, взимаме дребни пенсии за малко. Вярно, дамите у нас живеят приблизително 78 години. Не знам за какво, очевидно сме доста неприятни, та мъжете ни мрат, споделя през черен смях общественият специалист.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР