Сенаторът Боб Менендес, висш представител на Демократическата партия в комисията

...
Сенаторът Боб Менендес, висш представител на Демократическата партия в комисията
Коментари Харесай

Сенатор иска Тръмп да отмени поканата за Ердоган

Сенаторът Боб Менендес, върховен представител на Демократическата партия в комисията по външни връзки на Сената, прикани президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп да анулира поканата турският президент Реджеп Тайип Ердоган да пристигна в Белия дом, до момента в който той не се ангажира да отстоява демократичните полезности.
Коментарите на Менендес бяха направени по време на тирада в Сената, в която той изложи нуждата от преоценяване на връзките сред Съединени американски щати и натовския съдружник Турция, заради агресивното държание на Анкара в по-широкия район към тази страна и трагичното оттегляне от демокрацията по време на ръководството на Ердоган.
„ Снимката на Тръмп и Ердоган в Овалния кабинет освен ще бъде гвоздей в ковчега за всевъзможни кюрдски желания да живеят в мир и сигурност - ще бъде и звън на погребална камбана, бележещ всяко доверие, което Съединени американски щати се надяват да поддържат с бойни сътрудници в бъдеще “, сподели Менендес.
" Президент Тръмп, приканвам ви да отмените тази покана... Не съсипвайте по-нататък нашата известност с подмазване на още един властнически водач ", сподели той.
„ Време е да предизвикаме Ердоган да се придържа към полезностите на НАТО и да зачита интернационалния ред. Време е да спрем да разрешаваме на Турция да бъде непослушен и заядлив артист. Време е Сенатът да работи. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР