Семейството на Тайгър Уудс има сериозни притеснения, че легендарният голфър

...
Семейството на Тайгър Уудс има сериозни притеснения, че легендарният голфър
Коментари Харесай

Семейството на Тайгър Уудс със сериозни притеснения

Семейството на Тайгър Уудс има съществени терзания, че именитият голфър още веднъж може да се пристрасти към обезболяващите, откакто премине през актуалната терапия за възобновяване от злополуката.

Опасенията идват от това, че в предишното той имаше проблеми със взаимозависимост към обезболяващи медикаменти. Дори мина през клинична терапия поради пристрастяването си.

В същото време управляващите в Калифорния оповестиха, че против 45-годишния Уудс няма да бъдат повдигнати обвинявания поради злополуката.

„ На мястото на случая не бяха открити следи от нарушение на разпоредбите на придвижване и евентуално става дума за случай, който за благополучие се размина без съществени последици и други потърпевши “, съобщи регионалният заместник-шериф Карлос Гонсалес.

Както е известно, преди дни Тайгър Уудс претърпя ужасяващ случай, при която избавителните екипи трябваше да се разрежат колата му, с цел да го извадят от нея. Спортистът беше признат в болница и подложен на интервенция поради голям брой фрактури на крайниците. Хирурзите му сложиха огромен брой медицински планки, пирони и винтове.

Всички са безапелационни, че единствено поставеният защитен колан и модерните системи за сигурност, инсталирани в джипа, са избавили живота на именития голфър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР