Семейството на президента на Съединените щати Джо Байдън настоява да

...
Семейството на президента на Съединените щати Джо Байдън настоява да
Коментари Харесай

ВЪПРЕКИ ПРОВАЛА: Семейството на Байдън го съветва да остане в надпреварата за президент на САЩ

Семейството на президента на Съединените щати Джо Байдън упорства да остане в конкуренцията за втори мандат макар пагубното показване на дебата, откакто някои членове на фамилията подлагаха на критика по какъв начин неговият личен състав го е подготвил за изправянето предходната седмица против противника Доналд Тръмп.

Байдън прекара неделя в Кемп Дейвид, президентската резиденция в Мериленд, с първата дама Джил Байдън, неговите деца и внуци.
Въпреки че фамилията му е било наясно какъв брой зле се е показал 81-годишният против Тръмп, те също считат, че той остава най-хубавият човек, който може да победи републиканеца и че е кадърен да прави работата на президент още четири години, оповестява Асошиейтед прес, цитирайки хора, поискали да останат анонимни, защото не са упълномощени да приказват обществено.
Джил Байдън и синът му Хънтър, хората, които той слуша най-вече в света, бяха измежду най-шумните поддръжници, добавя АП.
New York Times, цитирайки хора, близки до обстановката, също сподели, че фамилията на Байдън го приканва да остане в конкуренцията и да продължи да се бори. Вестникът сподели, че някои от фамилията уединено са изразили неспокойствие от това по какъв начин неговият личен състав го е подготвил за събитието в четвъртък вечерта.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР