През нощта облачността ще е разкъсана, предимно висока. В Югозападна

...
През нощта облачността ще е разкъсана, предимно висока. В Югозападна
Коментари Харесай

Какво ще бъде времето утре по Черноморието?

През нощта облачността ще е раздрана, най-вече висока. В Югозападна България ще е съвсем безшумно, в останалите региони ще духа слаб вятър от запад-северозапад. Утре облачността ще остане раздрана, към и след обяд - купеста, над Рило-Родопската област - купесто-дъждовна. На места, основно там ще има краткотрайни превалявания, в обособени региони с гръмотевици. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са сред 25° и 30°, за Варна към 28°. Вълнение на морето 2-3 бала. Температура на морската вода 23°-26°.

По Черноморието облачността ще е раздрана, след обяд - купеста. Само на изолирани места, основно по Южното Черноморие ще превали. Ще духа до сдържан северозападен вятър, след обяд ще придобие източна съставния елемент. Максималните температури ще са 27°-30°. Температурата на морската вода е 25°-26°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала, след обяд ще се усилва.

За Варна оптимални температури към 28°. Вълнение на морето 2-3 бала. Температура на морската вода 23°-26°.

Над планините ще има раздрана облачност, след обяд купеста и купесто-дъждовна. На места основно в Рило-Родопската област ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 20°, на 2000 метра - към 14°.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР