Теменужка Петкова от ГЕРБ пък призова експремиера: Върнете си сам

...
Теменужка Петкова от ГЕРБ пък призова експремиера: Върнете си сам
Коментари Харесай

ПП-ДБ в схватка с ГЕРБ! Денков: Само ние правим работещи правителства! Ангелов: С лъжи идвате, с лъжи си отивате

Теменужка Петкова от ГЕРБ пък прикани експремиера: Върнете си самичък изявлението и ще получите отговор за какво две ваши държавни управления бяха свалени

В последните години само ПП-ДБ съумяха да образуват работещи държавни управления след доста сложни договаряния. Тези държавни управления работеха за хората, а не за избрани бизнеси и олигарси. Това разгласи ръководителят на ПГ на „ Продължаваме промяната - Демократична България “ и експремиер акад. Николай Денков. „ Първо поставихме политиките, които ще изпълняваме, и тогава започнахме да беседваме за имената на министрите. Днес ни се показва държавно управление на ГЕРБ, в което има няколко доверени министри на Пеевски. Днес ни се показват министри, които станаха причина за митингите през 2020 година. Това е държавно управление, което споделя забравете за бъдещето. Ние ще бъдем мощна съпротива и ще работим, с цел да реализираме доста повече от това, което ни оферират през днешния ден ГЕРБ ", добави акад. Денков.

Георг Георгиев от ГЕРБ незабавно му отговори. „ Опозицията предлага други възможности, стимулира, подтиква хора да поддържат нейните хрумвания. С вашите 38 индивида каква мощна съпротива ще бъдете, акад. Денков “, попита той.

Теменужка Петкова от ГЕРБ пък го прикани: „ Върнете си самичък изявлението и ще получите отговор за какво две ваши държавни управления бяха свалени. “

Никой от нас не е въртял бутафорни кранове на гръцката връзка, продължи тя, напомняйки за дерогацията. „ По време на вашето ръководство цените на газа доближиха рекордни равнища, продължихте да внасяте съветска газ с 30% по-висока цена. Не се чудете за какво вашите държавни управления падат – просто вие не можете “, сподели Петкова.

Костадин Ангелов пък, който е доктор и някогашен здравен министър от ГЕРБ, добави, че в медицината има наполеоновски комплекс. „ Най-големият проблем на тези хора е, че в никакъв случай не си дават отговор кои са, къде се намират и какво могат. За голямо страдание България имаше нещастието Вие  да бъдете неин министър-председател. Когато сипете обиди по ГЕРБ, помнете – първа политическа мощ и това е оценката на българския народ. Оценката за ПП-ДБ е съвсем междинен 3. С неистини дойдохте и с неистини си отидохте. Какви заплати на лекари сте обезпечили – такова нещо няма, обезпечени са на хартия “, сподели Ангелов.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР