Бившият премиер Николай Денков вбеси пленарната зала с опорките на

...
Бившият премиер Николай Денков вбеси пленарната зала с опорките на
Коментари Харесай

Николай Денков вбеси залата с опорки

Бившият министър председател Николай Денков вбеси пленарната зала с опорките на " Продължаваме промяната - Демократична България ", че двете пепейски държавни управления са били най-успешните в България.

През последните 3 години единствено ние от ПП-ДБ успяхме да образуваме постоянни държавни управления, които осигуриха по-високи приходи и политическа поддръжка за разнообразни закони, сподели Денков. И още веднъж се ожали, че кабинетът му към този момент не е на власт. Обяви се за жертва и съобщи, че е бил свален от власт.

Това не е кабинет " Завръщане към предишното ", това е кабинет " Забравете за бъдещето ", сподели Денков и разгласи, че ПП-ДБ няма да поддържат кабинета " Росен Желязков ".

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов напусна пленарната зала преди да е свършило изявлението на Денков.

Приемете обстоятелствата, каквито са - вие самичък подадохте оставка, никой не ви е свалял, отвърна Георг Георгиев от ГЕРБ. И напомни на Денков, че той бе зам.-министър на образованието в кабинет на ГЕРБ. А също по този начин и че самичък се е създал като учен, до момента в който е бил министър председател.

Прекратихте контракта за съветския газ, само че продължихте да го внасяте 30% по-скъпо, скочи на Денков и Теменужка Петкова. Не се чудете, че вашите държавни управления не са на власт, вие просто не можете, отсече Петкова.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР