В политическата сцена на България днес отекнаха тежки думи от

...
В политическата сцена на България днес отекнаха тежки думи от
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Глинените крака на Пеевски се пропукват

В политическата сцена на България през днешния ден отекнаха тежки думи от Рамадан Аталай, който обществено развенча легенди към въздействието на Делян Пеевски и осветли ролята му в ГЕРБ. Аталай съобщи, че сред почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган и Делян Пеевски има раздор, като Доган е призовал Движение за права и свободи да не поддържа кабинета Желязков.

Тези разкрития бяха посрещнати с реакция от страна на Ивайло Мирчев, който разяснява, че „ глинените крайници на Делян Пеевски се пропукват “.

Изявлението на Аталай има капацитет да провокира съществени политически последици, защото то осветлява освен вътрешнопартийните динамичности в Движение за права и свободи, само че и вероятното въздействие на Пеевски в държавното управление. Разривът сред Доган и Пеевски е значимо събитие, което може да промени салдото на силите в Движение за права и свободи и позицията на партията в националната политика.

Аталай също по този начин акцентира, че Доган не е склонен с дейностите на Пеевски и не желае Движение за права и свободи да оказва поддръжка на кабинета Желязков, което може да се преглежда като опит за разграничаване от Пеевски и неговото въздействие.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР