Семейството на Пипа Мидълтън и Джеймс Матюс се увеличи с

...
Семейството на Пипа Мидълтън и Джеймс Матюс се увеличи с
Коментари Харесай

Пипа Мидълтън роди второто си дете, а името му е разкошно!

Семейството на Пипа Мидълтън и Джеймс Матюс се усили с още един член. Техен непосредствен споделя пред, представени от, че сестрата на Кейт Мидълтън е родила момиченце .

Според източникът Пипа е родила в понеделник, 15 март , към 4:22 ч. сутринта. Двойката е решила да кръсти щерка си Грейс Елизабет Джейн.

„ Майката и бебето са добре “ , твърди доближеният, а за момиченцето прибавя: „ Тя е съвършена, всички са удовлетворени от такова щастлива поява “.
 Бляскавата женитба на Пипа Мидълтън  Бляскавата женитба на Пипа Мидълтън  Бляскавата женитба на Пипа Мидълтън  Бляскавата женитба на Пипа Мидълтън
Пипа Мидълтън е пословична с дискретността, която съумява да резервира към фамилията си. Сведения за бременността ѝ се появиха за първи път през декември , когато Page Six се базира на източник, непосредствен до фамилията, и съобщи, че бебето би трябвало да се появи през 2021 година.

Новороденото е пето внуче за родителите на Пипа, Каръл и Майкъл Мидълтън , и второ дете за сестрата на Кейт и брачна половинка ѝ Джеймс Матюс, които към този момент са родители на двегодишния Артър.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР