Наскоро в личния си профил в ТикТок актрисата Джулия Фокс

...
Наскоро в личния си профил в ТикТок актрисата Джулия Фокс
Коментари Харесай

Джулия Фокс без секс над 2 години. Какво се крие зад това?

Наскоро в персоналния си профил в ТикТок актрисата Джулия Фокс се похвали, че не е правила секс 2 години и половина. След къса връзка с Кание, актрисата признава, че изцяло се е отказала от фиическите удоволствия. Фокс разкри, че не се е чувствала по-добре и това ни накара да си зададем някои въпроси.

Наистина ли една жена може да се усеща добре в случай че се откаже от секса за толкоз дълго време и какво постанова подобен отвод в днешно време, когато сексът, даже за една вечер, е по-достъпен от всеки път?
 9 изгоди от правенето на секс всеки ден  9 изгоди от правенето на секс всеки ден  9 изгоди от правенето на секс всеки ден  9 изгоди от правенето на секс всеки ден
Потърсихме отговорите от специалитите в онлайн изданието Healthline и ето какво открихме:

Какво значи, в случай че не желаете да вършиме секс?

Няма безусловно нищо неприятно с вас, в случай че не вършиме секс дълго време. Медиите или други хора може да ви кажат друго, само че това просто не е правилно.

Може да чуете доста неуместни неща за неналичието на секс. Нищо от това не е правилно, несъмнено. Тези послания могат да основат доста позор, когато става въпрос за персонални усеща по отношение на секса и половото привличане.
 Ето кои са 4-те аргументи, заради които хората не желаят да вършат секс  Ето кои са 4-те аргументи, заради които хората не желаят да вършат секс  Ето кои са 4-те аргументи, заради които хората не желаят да вършат секс  Ето кои са 4-те аргументи, заради които хората не желаят да вършат секс
Сексуална еднаквост и юношество

Юношеството е значим стадий от живота, когато става дума за полово развиване. Има толкоз доста прочувствени и физически промени.

Проучване от 2021 година допуска, че интервенциите и проучванията обичайно са фокусирани върху ръководството на риска за тази група. Това единствено ускорява концепцията, че има нещо проблематично в този натурален стадий на развиване.
 Видовете секс, които би трябвало да опитате преди брака  Видовете секс, които би трябвало да опитате преди брака  Видовете секс, които би трябвало да опитате преди брака  Видовете секс, които би трябвало да опитате преди брака
Това е време за разгадаване на половата еднаквост. Възможност за проучване на сантиментални и полови усеща. На този стадий младежите се нуждаят от поддръжка в разбирането на единодушието, междуличностните връзки и връзката.

Някои младежи ще открият, че просто не се интересуват толкоз от секса. Други може да не изпитват полово привличане по същия метод, по който изпитват връстниците им. Изключително значимо е младежите да схванат, че това може да е изцяло обикновено.

Кратък образец за асексуалност против целибат (отказване от секса).

Асексуалността и целибат не са едно и също. Целибатът е умишлен избор за отбягване на секс. Да си асексуален е полова еднаквост.

Човек, който е асексуален, не изпитва полово увлечение към другите. Асексуалните хора са известна част от LGBTQIA+ общностите.

Асексуалността също е набор. Това значи, че има разнообразни степени на полово привличане, които човек може да почувства. Интересното на спектъра е, че не всички асексуални хора изпитват полово увлечение по един и същи метод.

Някои асексуални хора не изпитват полово увлечение. Други от спектъра ще почувстват друга степен на полово привличане. Някои може да изпитат полово увлечение към някого едвам откакто се развие дълбока прочувствена връзка.
 image2_16x9.png Хороскопът за МАЙ: време за прекарвания, пристрастености и непредвидени обрати На фокус
Има и разлика сред вашето либидо или предпочитание за секс и полово увлечение. Хората, които са асексуални, към момента могат да вършат секс с сътрудник или да се любуват на мастурбация. Асексуалните хора постоянно би трябвало да се оправят с някои много нездравословни и разочароващи недоразумения по отношение на тяхната полова еднаквост.

В един хиперсексуален свят на хората, които са асексуални, може да се каже, че нещо не е наред с тях. Има хора, които имат вяра, че асексуалните може би просто към момента не са срещнали верния човек или може би просто им липсва опит. Това е изцяло погрешно и нездравословно. Да си „ асо “, както постоянно са наричани асексуалните хора, е годна и значима еднаквост.
 8 неща, които се случват с тялото ви, когато спрете да вършиме секс  8 неща, които се случват с тялото ви, когато спрете да вършиме секс  8 неща, които се случват с тялото ви, когато спрете да вършиме секс  8 неща, които се случват с тялото ви, когато спрете да вършиме секс
Има многообразие в сексуалността и това е красиво нещо. Всеки е друг.  Ако сте асексуален и желаете да се свържете с други хора с сходно мислене, можете да намерите запаси в мрежата за асексуална видимост и обучение .

Но дано повторим: няма да сте нещастни до края на живота си единствено тъй като не вършиме секс. Дори в случай че непрестанно слушате за изгодите за здравето от секса, неналичието на секс също може да обезпечи сходни изгоди.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР