Поп фолк дивата Бони коментира за първи път участието си

...
Поп фолк дивата Бони коментира за първи път участието си
Коментари Харесай

Бони след Hell’s Kitchen: Гърдева е травмирана!

Поп фолк дивата Бони разяснява за първи път присъединяване си в Hell’s Kitchen. Певицата разкри всичко за връзките си с победителката от звездния тим Александра Гърдева, с която имаше очевиден спор.

При гостуването си в “Кухнята след Ада ” Бони показа, че е се дефинира като извънредно положителен човек и бяга от интриги. Какво пожела тя на своята съперничка от финала може да видите в новия епизод на подкаста.
 Участието на Бони в,,Hell`s Kitchen  Участието на Бони в,,Hell`s Kitchen  Участието на Бони в,,Hell`s Kitchen  Участието на Бони в,,Hell`s Kitchen
Пред водещия Станислав Иванов, победител в сезон 5 на кулинарното риалити, Бони показа детайлности за любовния си живот и има ли човек до себе нея.

Певицата беше откровена и показа мнението си за всеки един участник от звездния тим, както и че е желала да помогне на Алекс Гърдева, която дефинира като травмирана.
 Всичко, което знаем за звездния тим в Hell`s Kitchen  Всичко, което знаем за звездния тим в Hell`s Kitchen  Всичко, което знаем за звездния тим в Hell`s Kitchen  Всичко, което знаем за звездния тим в Hell`s Kitchen
По време на своето посещение Бони показа, че към момента не е разговаряла със Софи Маринова и не са изяснили спора между тях. Какъв е бил препъни камъкът в техните връзки и допустимо ли е още веднъж да намерят път една към друга?
 Детските фотоси на звездите от Hell`s Kitchen 6 и техните благи мемоари за детството  Детските фотоси на звездите от Hell`s Kitchen 6 и техните благи мемоари за детството  Детските фотоси на звездите от Hell`s Kitchen 6 и техните благи мемоари за детството  Детските фотоси на звездите от Hell`s Kitchen 6 и техните благи мемоари за детството
Гледайте епизодите на подкаста “Кухнята след Ада ” в, и
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР