Семейството на кралят на попфолка Азис се увеличава. Певецът има

...
Семейството на кралят на попфолка Азис се увеличава. Певецът има
Коментари Харесай

Азис отново с бебе в ръце

Семейството на кралят на попфолка Азис се усилва. Певецът има огромна щерка, бебе и друго, което е на път, както самичък се похвали напълно скоро.

Мнозина обаче подозират, че това е пиар ход и в действителност децата, с които театралничи са на негови познати.

Личният му живот остава мистерия за необятната публика, той ревниво пази децата си надалеч от погледите на почитателите и фенове, както и от любопитни очи. Сякаш за първи път се отпуска да опише обществено за прелестно прекарване отвън дома случило се с него.

" Влязохме в заведение да хапнем пък и да нахраним бебето на мира. Беше цялостно с хора, които притихваха и с усмихнати очи гледаха бебето. На една от масите стояха 5 мъже на зрелост малко над моята. Когато ставаха да си потеглят, най-възрастния от тях се приближи и беше стиснал парички в ръката си. Подаде ми ги и аз ги взех. Каза, че това е българска традиция да се дават парички на бебе. Стана ни толкоз прелестно с майката. Мъжът благослови детето, ние него също. И се замислих какъв брой хубави български обичаи имаме, които към този момент сме не запомнили ", написа Азис в Инстаграм и към текста качва фотография с бебе. 

Много хора потвърдиха за този бит и на собствен ред пожелаха здраве.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР