Семейството е най-ценното нещо, което човек има, то трябва да

...
Семейството е най-ценното нещо, което човек има, то трябва да
Коментари Харесай

Чудотворна молитва към Богородица за семейството

Семейството е най-ценното нещо, което човек има, то би трябвало да се пази и съхранява. Всички проблеми могат да бъдат преодолени с Божията помощ. Ето за какво, когато в фамилията възникне разкол, вярващите се обръщат към молебствия за фамилно благополучие.

Когато сме млади, не мислим за нуждата да се подготвим за фамилен живот и умишлено подхождаме към търсенето на сродна душа. Най-често младежите се срещат, поддържат връзка, без да мислят с кого желаят да основат семейство. Такива срещи най-често са доста бурни, прочувствени, само че празни и затова имат тъжни последствия.

Липсата на житейска мъдрост или може би жаждата за знание по отношение на себе си и другите тласка хората към обременителни връзки, които се разпадат при най-малката свада. За да преодолеете тези проблеми, можете да се обърнете към специфични молебствия за фамилно благополучие, които оказват помощ на съпрузите да възвърнат доверието, взаимното съгласие и хармонията в връзките. Смята се, че помощта на такива молебствия има огромна мощ.

Чудотворна молитва за фамилията към Богородица

Мнозина се обръщат към Божията майка с молби за фамилно благополучие. Искайки най-съкровеното, бъдете откровени с Божията майка, не крийте нищо, бъдете чисти в мислите и душата си, покайте се за всичко. Само когато се освободите от негативизма, ще има място за наслада и благополучие в живота ви. Ето една фамилна молитва:

„ Небесна Владичице, на Теб се молим, вземи нашето семейство под Твоята отбрана. Настани се в сърцето ми, в брачна половинка ми и в децата ни обич и всичко най-светло, което е на света. Спаси фамилията ми от раздяла и разлъка. Нека мирът и любовта царуват в нашата къща, избави и резервира съюза от човешко зло и плена демонски. И ние ще продължим да популяризираме Твоето име, предавайки историята на живота Твой от уста на уста во веки веко. Спаси ни, Пречиста Дево, не допускай разлъка с моя обичан човек. Да се ​​прослави Твоето име и Твоята помощ. Амин “.

Чудотворна молитва за фамилно благополучие

Отправяйте молебствия за фамилията към Господ, тъй като Той има силата да промени ориста ви. Дори в този момент Той продължава да твори Вселената и вашия живот. Но не можете да  търсите благополучие единствено с молби: бъдете признателни за всичко, което имате. Преди всяка молба към Създателя Му благодарете, както и след всяка получена помощ.

Мощна молитва за благополучие и за фамилията:

„ Отец Наш Небесен, в името на Христа, аз Те приканвам и апелирам за същинско благополучие. Дай на фамилията ми неземната обич, с която обичаш всички ни. Научи ни да обичаме, както единствено Ти можеш. Нека любовта в нашето семейство се умножава и укрепва всеки ден. Помогни ни да разберем, че единствено в любовта е нашето избавление. Подари ни мъдрост, тъй че с Твоя помощ да се освободим от всичко ненужно по пътя, както в думите, по този начин и в дейностите наши. Само Ти си същинският основател на животите човешки и единствено Ти можеш да решиш кой заслужава благополучие и кой го желае на вятъра. Но ние няма да се уморим да Те хвалим, спазвайки всички Твои заповеди и ще предадем Твоето слово на нашите деца. В името на Отца и Сина и Светия Дух. Амин “.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР