Семейната психоложка Мишел Дивейни описа признаците на мъжката изневяра и

...
Семейната психоложка Мишел Дивейни описа признаците на мъжката изневяра и
Коментари Харесай

Психолог: Видите ли това, значи мъжът ви ви изневерява

Семейната психоложка Мишел Дивейни разказа признаците на мъжката невярност и изясни по какъв начин да разберем, че сътрудникът живее в две фамилии. Тя описа за това в своя блог. 

Дивейни изясни, че мъжете стигат до второ семейство, тъй като връзката с любовницата им може да прерасне в освен това от просто интимна връзка, само че и не желаят да се откажат от брачната половинка си, тъй като са привикнали с избрана връзка. Според психоложката рано или късно дамата, която е излъгана, стартира да усеща, че нещо не е наред. „ Не е мит, че дамите имат шесто възприятие, те са длъжни да открият машинация. Друг въпрос е по какъв начин да се съберат доказателства “, сподели тя. 
Спрете да слагате тези храни във фризера! Съсипвате ги вечно
Много хора считат, че съхраняването на храна във фризера доста може да усили нейния период на валидност. В някои случаи това напълно...

Един от признаците на невярност може да е желанието да пази телефона, споделя Дивейни. Ако човек се опасява да остави джиесема без контрол или зададе комплицирана ключова дума за него, тогава най-вероятно той крие нещо. Специалистката счита също, че в случай че сътрудникът е изневерил един път, тогава вероятността от нови връзки се усилва. Драматично промененият метод на живот на колегата може да свидетелства за измяната, счита Дивейни. Например, човек, който е привикнал да спи дълго заран през уикендите, може да стартира да се буди по-рано и да тръгне за незабавни бизнес срещи или срещи с другари. Обикновено измамникът става недоверчив и стартира нападателно да охранява територията си, означи познавачката. Нежеланието на мъжа да се появи с партньорката си на обществено място може да е доказателство за невярност. В отговор на въпроси къде е бил, може да последват експанзия и обвинявания към брачната половинка, че му му устройва разпити. За тези, които се съмняват в лоялността на сътрудник, Дивейни предлага да приказват намерено с него за възприятията си и, в случай че е допустимо, да събирате информация от другари и родственици. 

По-рано беше обявено, че самопровъзгласила се за " разбивачка на фамилни огнища " от Съединени американски щати показала главните признаци, по които човек може да разпознае измяната на колегата - в листата са включени чести вземания на душ и дарове без причина. Забравата и неналичието на внимание към думите също могат да демонстрират невярност.

Още от ПОЛЕЗНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР