Селма Блеър изглежда зашеметяващо на корицата на новия майски брой

...
Селма Блеър изглежда зашеметяващо на корицата на новия майски брой
Коментари Харесай

Селма Блеър позира гордо с бастуна за корицата на британския Vogue

Селма Блеър наподобява зашеметяващо на корицата на новия майски брой на английския Vogue, облечена в елегантна рокля на Valentino. 50-годишната актриса театралничи за изданието с един основен аксесоар – нейния бастун, гордо изложен на показ. Интервюто на Блеър e част от акция на списанието ориентирана към хората с увреждания.

Актрисата бе диагностицирана с множествена склероза с разстройството през 2018 година, постоянно споделя пред почитателите си по какъв начин живее с заболяването, до момента в който поддържа кариерата си в киното, грижи се сама за себе си и за 11-годишния си наследник Артър. Блеър неведнъж е била източник на ентусиазъм за хората по света, които също са диагностицирани с Министерски съвет, като непрекъснато им вдъхва кураж и мощ да продължат напред. Днес тя споделя, че употребява гласа си, с цел да помогне на Холивуд „ да продължи напред в своята изчерпателност ”.

„ Имам прочувствена и физическа обвързаност към бастуна “ споделя тя за новия брой на английския Vogue „ Настанявам се в гласа и тялото си незабавно щом го хвана. Той е мое продължение. И знам, че с помощта на него съм по-видима. Толкова доста по-млади хора започнаха умерено  публично да носят бастуните си и мисля, че откритото говорене по тематиката  има значение. Ако мога да оказа помощ за унищожаване на стигмата или несъразмерното любознание на  тълпата към някой различен, тогава това е ужасно. "

Блеър стои  уверена и горда на корицата, излъчвайки вътрешна мощ със симпатична отпратка към типа на супергероите в рокля с мантия на корицата. На различен кадър я виждаме в  елегантна черна рокля без презрамки.



В опит да бъде почтена по отношение на действителността на нейната диагноза множествена склероза, тя признава, че е прекарала остатъка от деня си в леглото, след приключването на  снимките. 

„ Имам потребност от повече сън от мечка през зимата “, споделя тя за изданието.
    View this post on Instagram           
A post shared by VOGUE Germany (@voguegermany)

В изявлението за новия брой, който излиза в продажба на 25 април актрисата споделя за тихата си битка със признаците на тежката болест. Тя искрено приказва и за това по какъв начин се е научила да пази болките и страданията си в загадка.

„ Имам вяра за промишлеността. Времената се трансформират. Искам да насърча това ”, споделя още тя.



“Да бъда в Лондон, да работя дружно с най-внимателните хора, бе един от най-хубавите моменти в живота ми ”, написа актрисата в профила си в Instagram с признателност към целия креативен екип работил по фотосесията с нея.
    View this post on Instagram           
A post shared by Selma Blair (@selmablair)

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР