Селекцията на волейболният шампион Нефтохимик 2010 (Бургас) очевидно още не

...
Селекцията на волейболният шампион Нефтохимик 2010 (Бургас) очевидно още не
Коментари Харесай

Жани Желязков: Имам уговорка с Нефтохимик

Селекцията на волейболният първенец Нефтохимик 2010 (Бургас) явно още не е завършила. Бургазлии направиха куп промени от началото на сезона, а в този момент са хвърлили око на още един национал. Диагоналът Жани Желязков най-вероятно ще облече екипа на първенците след Нова година.

" Имам спогодба с Нефтохимик, само че до момента в който всичко е импровизирано не мога да разясня. ", съобщи пред BGvolleyball.com Жани Желязков.

В момента волейболистът е част от румънския Аркада (Галац), само че поради травмата, която получи - строшен пръст на палеца на дясната ръка, не взе присъединяване в последните мачове на отбора. " Възстановяването ми върви изненадващо добре. Дори след към две седмици би трябвало да се върна в игра ", добави той.

25-годишният играч опроверга и информацията на в. " Тема спорт ", съгласно който неговият татко Николай Желязков е напуснал Аркада след скандал поради финансови проблеми и разминавания.

" Само желая да отбележа, че татко ми не си потегли поради финансови проблеми. За такива в клуба не може и дума да става. Всичко се изплаща на секундата. Проблемът беше само, че президентът се бъркаше в работата на треньора без да има обикновени разбирания за волейбол ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР