Преди 7 години ловецът на бежанци Динко Вълев разкри как

...
Преди 7 години ловецът на бежанци Динко Вълев разкри как
Коментари Харесай

Абсолютен мизерник! Джино не си плаща водата, дължи пари на половин България, истински мошеник!

Преди 7 години ловецът на бежанци Динко Вълев разкри по какъв начин Джино Бианкалана е завлякъл с пари доста хора в Чикаго, Съединени американски щати. След като някогашната му жена Дейна отхвърли да й дължи пари, цяла България намерения, че ямболията лъже, само че към днешна дата се оказва, че двукратният първенец на „ Биг Брадър ” е този, който е измамил всички фенове.

Ромът Гино Ташев дължи пари на доста хора в България. След като измами много българи в Америка, в този момент се е трансферирал да лъже и у нас.

Първа от него изпищя Ива Атанасова, която се подвизава и с псевдонима IVY. Тя провела всичко към отварянето на ресторанта на Джино, а най-после не й дали обещаните пари. Майка му й хвърлила 300 лева и й споделила, че би трябвало да е признателна, че изобщо получава нещо. След като Ива си поискала останалите пари, пристигнал Джино, разкрещял й се и почнал да я наскърбява и заплашва.

Друга пострадала от измамите на ромския брат е Стела Хлебарова. Тя е била шеф на ресторанта и хотела на Джино, само че единствено за към месец. След като не получила заплата, като дори и дължали пари за ексклузивен труд, напуснала, само че и до през днешния ден пари от фамилията не е виждала.

Шеф Иван Кустев също си е изпатил от ромското семейство. Джино и родата му яли и пили в ресторанта на журито от „ Мастършеф ”, натрупали цели 1200 лева, само че по този начин и не ги платили. Брадърът непрекъснато обещавал и все се криел, когато му желали парите.

Най-голямото обвързване на Джино обаче е към Софийска вода. От години не бил плащал водата в хотела и ресторанта и. До момента бил натрупал повече от 4300 лева обвързване, което продължава да пораства, тъй като Бианкалана продължавал да употребява водата. Нямал нито опция, нито предпочитание да я заплати.

Всеки, който се е докоснал до Джино, твърди, че това е един неестествен паралия, който живее на гърба на другите. Когато задлъжнее прекомерно доста и почнат да го търсят да го бият, тогава брадърът бяга в Америка, където няколко месеца работи като камионджия.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР