По повод множество запитвания от медии относно кървавия транспортен инцидент

...
По повод множество запитвания от медии относно кървавия транспортен инцидент
Коментари Харесай

Камикадзето от бул. „Руски“ не бил пил

По мотив голям брой запитвания от медии по отношение на кървавия транспортен случай на бул. „ Руски “ в Пловдив, Окръжна прокуратура уведомяваме следното:

Във връзка с следено от Окръжна прокуратура-Пловдив следствие за определяне на аргументите за пътнотранспортно произшествие, при което на 13 май 2024 година, в гр. Пловдив, на бул. „ Руски “, са починали К.Е., на 21 година, лидер на лек автомобил „ Рейндж Ровър “, и 20-годишната Т.Н., негова спътничка, са подготвени резултатите от назначената химическа експертиза. Според заключението на движимостите лица в кръвта на лидера К.Е,. на 21 година, няма открито съществуване на алкохол.

По същото досъдебно произвеждане са назначени химическа експертиза, която би трябвало да даде отговор дали в кръвта на водача е имало съществуване от приложимост на наркотични субстанции, както и автотехническа експертиза-за определяне на аргументите за произшествието и скоростта на придвижване на автомобила. Заключенията на същите още не са направени.

При пътното произшествие са били ранени още две лица-мъж на 22 година и жена на 22 година, пътуващи в автомобила. Те се намират за лекуване в болница. След подадения сигнал за произшествието на мястото са пристигнали екипи на полицията и пожарната, като при премахване на следствията е потърпевш пожарникар. Той също се намира в болнично заведение за лекуване.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР