Селекционерът на Япония Хаджиме Мориясу похвали своите футболисти за това,

...
Селекционерът на Япония Хаджиме Мориясу похвали своите футболисти за това,
Коментари Харесай

Мориясу: Играчите ни вече са много по-способни

Селекционерът на Япония Хаджиме Мориясу похвали своите футболисти за това, че са се развили доста в самостоятелен проект в последните години, което е помогнало на отбора да покаже положително равнище и да премине група, в която бяха два от международните футболни колоси - Испания и Германия. Неговото мнение е, че те са били способни и проведени, само че е имало характерности, които не са били на задоволително мощни, с цел да водят тима напред, което съгласно него се е трансформирало след Световното състезание в Русия. Утре " самураите " ще изслязат в 1/8-финален конфликт против Хърватия от 17:00.
 Вдъхновена Япония съсече Испания със противоречив гол и завоюва групата Вдъхновена Япония съсече Испания със противоречив гол и завоюва групата
“През последните четири години това, което в действителност почувствах, беше, че във връзка с тактиката ние имаме усъвършенстване, само че обособените играчи също израснаха и станаха доста по-способни. Срещу Германия се борихме до края и това даде резултат. Сега момчетата могат да видят резултата от това и се надявам на самостоятелно равнище, това да ги подтиква оптимално, ” съобщи Мориясу.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР