Селекционерът на националния отбор на Сърбия по футбол Драган Стойкович

...
Селекционерът на националния отбор на Сърбия по футбол Драган Стойкович
Коментари Харесай

В Сърбия се надяват Митрович и Влахович да са готови за Бразилия

Селекционерът на националния тим на Сърбия по футбол Драган Стойкович изрази в понеделник вяра, че двете звезди на тима в нахлуване Александър Митрович и Душан Влафхович, които сега са контузени, ще могат да вземат присъединяване на Световното състезание в Катар.

" Мисля, че те ще бъдат подготвени за Мондиала и работим в тази тенденция ", сподели Стойкович на конференция преди заминаването на тима за Катар.
Треньорът не беше в положение д акаже дали нападателите ще бъдат част от състава за първия мач в шампионата, в който Сърбия ще се изправи против Бразилия на 24 ноември.

" Надявам се, че всичко ще е добре, само че в случай че не е по този начин - ще намерим решения. Точно по тази причина съм тук ", сподели Стойкович.

" Нито един треньор не обича футболистите му да се могат да играят. Очевидно е, че не са отвън тимовете си към този момент известно време ", добави той.

" Заминаваме за Катар подготвени и спокойни, с цел да покажем, че Сърбия има качества и тимът може да играе както желае ", сподели още Драган Стойкович.

Според него първата цел на отбора е да премине групата.

Освен против Бразилия, отборът на Сърбия ще играе още с Камерун и Швейцария в Група G.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР