Селекционерът на националния отбор на Испания по футбол Луис де

...
Селекционерът на националния отбор на Испания по футбол Луис де
Коментари Харесай

Луис де ла Фуенте: Уважавам решението на г-н Рубиалес, не съм говорил с него

Селекционерът на националния тим на Испания по футбол Луис де ла Фуенте разгласи, че той и екипът му ще се придържат само към спорта в отговор на въпросите за оставката на президента на локалната футболна федерация Луис Рубиалес.

Де ла Фуенте приказва пред медиите преди семейството на Кипър в Гранада във вторник вечер в мач от квалификациите за Евро 2024 и очевидно изпитваше стеснение от това да приказва за свадите в испанската футболна федерация, подбудени от към този момент нейния някогашен президент.

62-годишният експерт изрично отхвърли, че всичко протичащо се към испанската централа е довело до разпръскване на футболистите и увери, че те са съсредоточени върху мачовете си, сходно на успеха със 7:1 против Грузия предишния петък.

" Тук сме да приказваме за футбол. Мисля, че би трябвало да останем съсредоточени върху това и нещата, които можем да направляваме. Уважавам решението на господин Рубиалес. Хората взимат решения, когато възнамеряват да ги осъществят ", съобщи Луис де ла Фуенте.

„ Работя с федерацията от 11 години. Аз съм футболен треньор. Никой не ми е дал нещо безплатно, спечелил съм си го. Благодарен съм на всички, които са ми помагали през живота ми. Не, не съм приказвал с Луис Рубиалес “, добави испанският ментор.

Припомняме ви, че Луис де ла Фуенте отнесе съществени рецензии предишния месец за приветстването на думите на Рубиалес, че няма да подаде оставка.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР