Селекционерът на националния отбор на Франция по футбол Дидие Дешан

...
Селекционерът на националния отбор на Франция по футбол Дидие Дешан
Коментари Харесай

Двама се завърнаха в националния отбор на Франция

Селекционерът на националния тим на Франция по футбол Дидие Дешан разгласи състава си от 23 футболисти, които ще бъдат разполагаем за европейската подготовка против Нидерландия на 13 октомври и за приятелския мач против Шотландия четири дни по-късно.

В състава на " петлите " се завръща крайният бранител на Олимпик Марсилия Жонатан Клос, който изпадна от разширения тим за Световната състезание в Катар в края на предходната година. Сред избраниците на Дешан попадна и бранителят на Ливърпул Ибрахима Конате.

В съпоставяне с последните мачове от състава отпаднаха новото попълнение на Челси Аксел Дисаси и централният бранител на Ница Жан-Клер Тодибо.

" Мбапе не е в най-хубавото си положение, което се вижда и от резултатите на тима му. Но Килиан въздейства доста на тима. Не се тормозя за него, защото той постоянно има предпочитание и дух на играч. Дори когато прави нещата добре, той има предпочитание да ги прави още по-добре ", сподели селекционерът Дешан на конференцията си при оповестяването на отбора.

Треньорът не изключи идващия път в отбора на Франция да има и изненади, като след тези, които са следени е и десният бранител на Галатасарай Саша Боей./ БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР