Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг държа реч пред

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг държа реч пред
Коментари Харесай

Тен Хаг надъха публиката: Отиваме на Уембли, за да вземем Купата!

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг държа тирада пред почитателите на „ Олд Трафорд “ след последното домакинство за сезона на „ алените дяволи “, което завоюваха с 3:2 над Нюкасъл Юнайтед.

Нидерландският експерт даде обещание, че воденият от него отбора отива за финала на „ Уембли “, с цел да „ донесе ФА Къп на „ Олд Трафорд “.

„ От мое името, както и от името на всички играчи и всички клуба желая да благодаря на всички вас за страхотната поддръжка по време на сезона.
Както знаете, сезонът беше доста сложен, само че едно нещо остана постоянно и това е вашата поддръжка на тима “, стартира своята тирада Ерик загар Хаг, като първоначално бе освиркан, а след това освиркан.

„ Този сезон обаче не е завършил. Първо отиваме към Брайтън за трите точки, а след това към „ Уембли “. Обещавам ви, че тези играчи ще дадат всичко от себе си, с цел да завоюват ФА Къп и да го донесат на „ Олд Трафорд “. Ние сме сигурни, че нашите почитатели, които са най-хубавите в света, ще ни поддържат и там “, приключи Тен Хаг.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР