Селекционерът на националния отбор на Бразилия Тите заяви, че танцът

...
Селекционерът на националния отбор на Бразилия Тите заяви, че танцът
Коментари Харесай

Тите: Танцът беше израз на щастие

Селекционерът на националния тим на Бразилия Тите съобщи, че танцът му след успеха над Южна Корея с 4:1 е бил израз на чиста наслада поради представянето на тима му в офанзива.

" Опитваме се да се приспособяваме към характерностите на играчите ", сподели 61-годишният експерт на конференцията, запитан за танца си край тъчлинията.

" Те са доста млади и аз се пробвам да се настроя към техния език, а част от него е танцът ", сподели Тите. Той призна, че играчите са му споделили преди мача, че ще го накарат да танцува, в случай че отбележат гол.

Не всички обаче бяха впечатлени от осъществяването. Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Рой Кийн съобщи пред английската телевизия ITV: " Хората може да си кажат, че това е част от тяхната просвета, само че аз мисля, че това е липса на почитание към противника ".

" Няма друга интерпретация с изключение на благополучие при гола, благополучие поради отбора, благополучие от представянето му ", съобщи Тите.

" Няма пренебрежение към противника, нито към треньора му Пауло Бенто, към който изпитвам огромно почитание ", безапелационен бе бразилецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР