Селекционерът на националния ни отбор Георги Дерменджиев защити футболистите си

...
Селекционерът на националния ни отбор Георги Дерменджиев защити футболистите си
Коментари Харесай

Дерменджиев: Виждам в очите на играчите голямо съжаление

Селекционерът на националния ни тим Георги Дерменджиев отбрани футболистите си след злополучната загуба с 0:1 от Уелс в Кардиф във втората среща от Лигата на нациите. Поражението пристигна в 94-ата минута, когато Неко Уилямс от Ливърпул се разписа за отбора, воден от легендата Райън Гигс. Припомняме, че преди дни " трикольорите " бяха осъдени и от Ейре в добавеното време в София за крайното 1:1.

Заради зачестилото приемане на голове в края Дерменджиев изрази предпочитание, в случай че може да не се играят продължения, с цел да може България да натрупа точки.

" През цялото време играчите бяха изцяло дисциплинирани. При гола имахме човек на добра позиция, който обаче не можа да изпревари съперника. В последна сметка футболът е игра на голове ", разяснява пред Българска национална телевизия незабавно след загубата Георги Дерменджиев.

" Виждам в очите на играчите огромно страдание. При всички случаи заслужавахме точката, само че няма връщане. Тази игра ще им даде убеденост и мисля, че тези неточности в бъдеще ще се изчистят ", сподели спецът.

" Домакините също нямаха положения. Съставът ни беше доста изменен поради травми. В бъдеще ще е друго. Момчетата, които повиках, желаех да ги видя в тези мачове - кой ще дава отговор и кой ще си заслужи мястото в бъдеще в националния тим ", добави Дерменджиев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР