Селекционерът на националите по футбол Красимир Балъков остана доволен от

...
Селекционерът на националите по футбол Красимир Балъков остана доволен от
Коментари Харесай

Балъков доволен от точката в Подгорица

Селекционерът на националите по футбол Красимир Балъков остана удовлетворен от показаното себераздаване и желанието за победа, които българските национали са посочили при равенството 0:0 в гостуването на Черна гора от квалификациите за Евро 2020 година. 

„ Показахме темперамент, искахме непременно да победим. През втората част имахме спад за към 15 минути, само че до края на дуела искахме повече успеха. За жал не успяхме да си резлизираме шансове, Мисля, че направихме добра крачка напред ", показа Балъков. 

„ Виждате, че искахме да победим непременно. Това се видя и от групировката и момчетата, които бяхме избрали. През второто полувреме а страдание не влязохме в ритъма добре и трябваше да вършим смени, с цел да върнем още веднъж контрола в средата “.

„ Попето играе на същата позиция и в клуба си. Идеята беше да имаме по-добро владеене на топката и да имаме по-добри хрумвания е средата. Доволен съм от желанието за победа и себераздаването. Доволен съм от всички, които играха през днешния ден “.

„ Марселиньо и Вандерсон дадоха доста, само че съперника ни изненада с пасивността си и сгъстените пространства сред линиите. Това ни затрудни,

„ Това е една дребна светлинка в тунела. С всяка точка или 3 се добива самочувствие и се надявам против Англия да се оправим добре. Във футбола нищо не е невероятно. Такива срещи като днешната са положителни за моментите през март, когато ще дойдат същинските мачове “, приключи националният селекционер. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР