Селекционерът на мароканския национален отбор Уалид Реграги похвали представянето на

...
Селекционерът на мароканския национален отбор Уалид Реграги похвали представянето на
Коментари Харесай

Селекционерът на Мароко: Не искаме да спираме дотук

Селекционерът на мароканския народен тим Уалид Реграги похвали представянето на неговите избраници при успеха с 2:1 против Канада в груповата фаза на Мондиал 2022. Африканците заеха първо място в група " F " и се класираха за директните елиминации. Той обаче се надява тимът му да продължи още по-напред в шампионата.

" Не беше елементарно, само че когато имаш опция да пишеш история, постоянно оставаш с нея за цялостен живот. През първото полувреме направихме едно от най-хубавите представяния от доста време насам. Жалко, че този гол в нашата врата ни накара да бъдем нервни. През второто полувреме бяхме под огромно напрежение, само че и това играта тогава ми хареса. Искахме да променим манталитета ни, а играчите дадоха отговор уместно ", съобщи Реграги, представен от Агенция Франс Прес.

Той остава крепко стъпил на земята по отношение на опциите на Мароко.

" Не дойдохме просто да участваме или да си кажем, че съвсем сме се класирали напред. Ние наложихме личен жанр на игра. Трябваше да създадем това, което вършат всички европейски или южноамерикански тимове. Поставихме си за цел да дадем всичко от себе си и да преминем първата фаза. Не желаеме да стопираме тук, желанието ни е да бъдем сложен за превъзмогване тим. Трябва да осъзнаем добре на какво тъкмо сме способни. Реалисти сме, само че ще играем мач за мач. Способни сме на страхотни неща ", добави експертът.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР