Селекционерът на мъжкия национален отбор Николай Желязков говори преди националния

...
Селекционерът на мъжкия национален отбор Николай Желязков говори преди националния
Коментари Харесай

Николай Желязков: Готови сме! Целите ни са високи

Селекционерът на мъжкия народен тим Николай Желязков приказва преди националния ни тим да замине за присъединяване на Световното състезание в Полша.

В първия мач националите излизат против международните първенци и домакини от Полша на 26 август от 21,30 часа.

“Смятам, че сме подготвени. Направиха момчетата всичко, което би трябвало. Отиваме заредени с сила да дадем най-хубавото от себе си и да покажем добър волейбол. И да спечелим един от двата мача против Полша или Съединени американски щати и наложителен триумф против Мексико. Ако го създадем, силите са ни доста огромни. Има положително въодушевление в тима. Заредени сме позитивизъм. Всички са в положително положение ”, съобщи Николай Желязков пред кореспондент на Sportal.bg на летище “София ”. 

“Отиваме да водиме война и да се бием против най-хубавите тимове. Ако успеем да излезем от тази група за нас ще е бонус. Нашите цели не сама това. Всички ние и момчетата мечтаем да се класираме за Олимпиадата ”, добави селекционерът на България.

“Напрежение е обикновено да има. То е обикновено за подобен конгрес. Има голям възторг в тима. Имам положително чувство. Дано да си свършим работата. Смятам, че това, което успяхме да надградим е скоростта на играта. Подобри ни се и блокадата. Когато един тим работи дълго време, той би трябвало да се усъвършенства. Момчетата работиха доста добре и имаха вяра в това, което вършехме. С играта си показахме, че сме на прав път. Един млад тим не се гради за 4 месеца, само че.. ”, безапелационен е Желязков.

“Тодор Скримов има разтежение на коремната стена. Няма скъсвания. Медицинският щаб ни увери, че травмата му ще е туширана до мача с Съединени американски щати. Срещу Полша ще е второ либеро. Целите ни се високи. Надявам се това нещо при Скримов бързо да отшуми. Доктора му е бил 2 инжекции в този момент преди потегляне ”, приключи Николай Желязков.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР