Селекционерът на Дания Каспер Юлманд изказа възхищението си от своите

...
Селекционерът на Дания Каспер Юлманд изказа възхищението си от своите
Коментари Харесай

Треньорът на Дания: Бяхме на крачка от финала, но ни попречиха

Селекционерът на Дания Каспер Юлманд изрече възхищението си от своите футболисти, макар загубата от Англия на полуфиналите на Евро 2020. Той не пропусна да изтъкне и ролята на съдийството за крайния резултат, визирайки най-много ситуацията с дузпата в продълженията.

“Момчетата направиха толкоз доста на това състезание. Те са невероятни и играят превъзходен футбол. Атакувахме, вкарвахме голове и показахме какъв брой сме мощни. Момчетата дадоха всичко от себе си както на терена, по този начин и отвън него. Разбира се, че в този момент сме разочаровани, тъй като бяхме на една крачка от финала, само че някои условия ни попречиха да я създадем ”, разяснява Юлманд. 

“Много неща се оказаха против нас. Изгледах повтаряне на обстановката с дузпата. Доста тъничък миг. Немалко време на терена имаше по едно и също време две топки. В продължение на пет секунди преди въобще Стърлинг да стигне до наказателното поле, алармирах на страничния арбитър за втората топка. В други моменти от мача той (съдията - б.р.) действаше доста по-бързо. А за самата дузпа - не видях такава. Много е тежко да загубиш по подобен неправдив метод. Жал ми е за футболистите ”, сподели още датският треньор.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР