Майкъл Джексън почина на днешния ден преди 15 години, а

...
Майкъл Джексън почина на днешния ден преди 15 години, а
Коментари Харесай

15 години мълчание за това: Това, което експертите откриха до трупа на Майкъл Джексън е зловещо


Майкъл Джексън умря на днешния ден преди 15 години, а години по-късно излязоха страховитите детайлности за това какво са видели полицията и криминалистите, когато влезнали в стаята му. И до през днешния ден се споделя за детективите, които били шокирани, когато разкрили безжизненото тяло на известната певица.

Те също по този начин откриха по какъв начин спалнята, където е открит Джаксън, е в цялостен хаос, с опиати, игли и облекла, разпръснати на всички места. А имаше и табло за разгласи със фотоси на дребни деца и странни бележки до тях.


15 години се мълчаше за това!
Джаксън умря от инфаркт, до момента в който първичните отчети допускаха ролята на успокоителните за облекчение на болката, както и медикаментите срещу бодърствуване. Тогава неговият доктор Конрад Мъри сподели, че е открил, че артистът не диша, само че има слаб пулс. Опитал се да го съживи, само че безрезултатно. По-късно лекарят беше наказан за непредумишлено ликвидиране и излежа две години затвор. Документалният филм " Killing Michael Jackson " споделя историята на тримата детективи, които водят следствието на гибелта на артиста.


Това, което малко хора знаят е, че никой не знаеше, че певицата в действителност е изцяло плешива от 1984 година Когато умря, той беше на 50 години, а козметичната хирургия и анорексията унищожиха вечно тялото му.

По-късно аутопсията разкрива, че артистът има ужасяващи рани и белези по цялото тяло. Тъй като той употребява единствено едно малко хранене дневно заради анорексия, аутопсията разкрива единствено купчина хапчета в стомаха му. Нямаше коса, а единствено перука, до момента в който бретонът и веждите му, както и устните му бяха татуирани в алено.


Цялата му кожа беше на петна, което потвърждаваше, че той в действителност страда от витилиго.


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР