Селекционерът на Босна и Херцеговина Роберт Просинечки сподели добри думи

...
Селекционерът на Босна и Херцеговина Роберт Просинечки сподели добри думи
Коментари Харесай

Просинечки: Българите са много добри, ще се справим с тежките условия

Селекционерът на Босна и Херцеговина Роберт Просинечки показа положителни думи за българския народен тим, ден преди контролата в Разград. Той изрази убеденост, че футболистите му ще се оправят и с тежките атмосферни условия.

„ Времето е малко неловко, снегът и изискванията не са идеални за мач, само че ще бъдем подготвени. Момчетата са здрави, а това е най-важно. Имахме няколко дни, с цел да се срещнем с изискванията и всичко е наред”, съобщи легендата на хърватския футбол.

„ За нас всеки мач е значим, даже и другарските. Пожелавам си на следващия ден да изиграем добър мач. Знаем, че и българите няма да играят на Световното. Важно е да покажем предпочитание, да играем добре през целия мач и да забележим къде се намираме. Резултатът постоянно е значим за атмосферата и увереността. Ще дам игрово време на всички в двата мача (с България и Сенегал б.р.).”

„ Вчера имахме добра подготовка, теренът е добър. Не сме имали никакъв проблем. България е добър тим и е добре, че играем с такива положителни тимове в контролите. Знаем задоволително за българите, приказваме за един доста добър тим.”

Хубчев и Попов чакат здрав мач с Босна
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР