Селекционерът на България Петър Хубчев направи любопитен коментар след добрата

...
Селекционерът на България Петър Хубчев направи любопитен коментар след добрата
Коментари Харесай

Хубчев след Франция: Днес пак нямаше лидер, Краев не е от такова голямо значение, треперя от Люксембург

Селекционерът на България Петър Хубчев направи любопитен коментар след положителната игра на трикольорите против Франция, макар че загубихм на стадион “Васил Левски” с 0:1. Специалистът похвали играчите, само че разгласи, че и в днешния дуел е нямало водач, а по-доброто показване през втората част не се дължи на влизането на Краев, което не било от “такова значение”. Също по този начин Хубчев призна, че трепери поради идното посещение на Люксембург.

“Не бих споделил, че голът ни смути. Точно противоположното. Малко след този гол започнахме да играем. Първият съдийски сигнал ни смути, излязохме неуверени и с по-голям почит към Франция. Не единствено след почивката, само че и през по-голямата част от първото полувреме се представихме добре. Не бих отличил нито един от този тим. Няма водач, по този начин беше и в този мач. Второто полувреме беше по-добро”, сподели Хубчев, който бе запитан дали това се дължи на влизането на Божидар Краев.

“Божидар Краев не е от такова огромно значение. Схемата беше друга и второто полувреме беше малко по-добро”, отговори селекционерът.

“Сигурен съм, че ще се чуят много позитивни гласове и мнения. Сега стартирам да трептя и се тормозя от Люксембург. Всичко друго с изключение на победа ще е неуспех, тъй като там ние ще сме любимец. Умора и пътешестване не са оправдание”, призна опасенията си Хубчев за идващия съперник на трикольорите.

“За мен най-важното е, че демонстрираме тази прословута борбеност, която доста генерации са показвали. Но това е дребна крачица. Има доста какво да подобряваме и в този съставен елемент, и в доста други”, приключи експертът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР