Селекционерът на България Младен Кръстаич даде пресконференция преди утрешната европейска

...
Селекционерът на България Младен Кръстаич даде пресконференция преди утрешната европейска
Коментари Харесай

Кръстаич: Сигурен съм, че ще вземем добър резултат

Селекционерът на България Младен Кръстаич даде конференция преди утрешната европейска подготовка по футбол против Черна гора в Подгорица. Сръбският експерт изрази вяра, че националите ни ще покажат напълно друго лице спрямо контролата с Иран преди няколко дни, който „ трикольорите ” изгубиха с 0:1. Кръстаич не остана удовлетворен от първото полувреме, само че има вяра, че държанието на възпитаниците му ще бъде радикално друго на следващия ден.

„ Не сме удовлетворени от първото полувреме в контролата с Иран, без значение, че това беше другарски мач. Ние нямаме лукса да разделяме мачовете на другарски и публични. Виждате  обаче каква смяна има в броя на почитателите на стадиона. Те бяха доста по-малко когато пристигнах в съпоставяне със в този момент. Нормално е да има турболенция  представянето ни. Очаквам на следващия ден да видя нужната реакция и съм сигурен, че ще играем по-добре ”, сподели Кръстаич на формалния си брифинг преди мача.

„ Очаквам корав и тежък мач. Първият дуел в България бе 50 н 50. Както Черна гора, по този начин и България можеше да завоюва. Допуснахме един гол на процедура без състояние. Вероятно ще има напрежение в състава на Черна гора след равенството с Литва. Уважавам съперника, само че имам вяра и във опциите на моите футболисти и съм сигурен, че ще вземем добър резултат ”, добави Младен Кръстаич.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР