Сексскандалите, за които чуваме къде ли не по света, този

...
Сексскандалите, за които чуваме къде ли не по света, този
Коментари Харесай

Сексскандал разтресе Евровизия: Италианки се оплакаха от секстормоз

Сексскандалите, за които чуваме под дърво и камък по света, този път се оказаха в епицентъра на състезанието за ария на "Евровизия " в Италия.

Няколко дами настояват, че са били "опипвани " по време на празненството за старта на събитието в Италия, което се организира в двореца Венария в покрайнините на Торино, написа "Дейли мейл ". Всички те са били хостеси на тазгодишното празненство, състояло се предишния уикенд във връзка откриването на музикалния конгрес. На събитието са участвали реализатори, танцьори и ВИП посетители.

Авторитетният италиански вестник Corriere Della Sera оповестява, че е разговарял с няколко доброволки, които са участвали на празненството и са разказали за ужасяваща нощ на тормоз.



Една от дамите, назоваваща себе си Киара, се е свързала с групата за акции в жанр "Me Too " (Non Una Di Meno), с цел да каже, че е била опипвана. По думите ѝ била "докосвана по дупето и талията " от "танцьори на задграничен реализатор ", без да ги разпознава.

За сходни полови нападения споделя и друга дама, наречена Франческа: "Бях с друго момиче и група задгранични танцьори започнаха да ни гледат, а по-късно се приближиха към нас. Те продължиха да танцуват доста близо и в един миг започнаха да ни допират по цялото тяло ".

"В началото беше много скучно и неангажиращо, само че когато барът отвори и започнаха да се сервират безвъзмездни питиета, всичко се промени изцяло. Тези танцьори бяха прекалили с алкохола и започнаха да ни допират на всички места, а един от тях ме докосваше по дупето. Но ние не отидохме при управляващите, тъй като не искахме да сътворяваме проблеми ", прибавя тя.



"Чувствах се насилена. Бях там като доброволка, с цел да оказвам помощ на делегациите, а те пипаха с ръце на всички места по нас. Непрекъснато ни прегръщаха, а един постави ръка на кръста ми и се опита да ме целуне. Успях да се измъкна, само че по-късно някой различен се опита да направи същото. Това се случваше на доста от доброволките, които бяха там, с цел да бъдат домакини, и най-после доста от тях си потеглиха поради протичащото се ", споделя трета пострадала. Жената, която е на 20 години, прибавя: "Наистина чаках с неспокойствие да бъда доброволец на „ Евровизия “, само че в никакъв случай не съм очаквала да се случи нещо сходно. Това, което трябваше да бъде едно прелестно прекарване, се трансформира във вечер на опипване и тормоз. Това е нещо, което може да се случи в нощен клуб, само че в никакъв случай не съм очаквала сходно нещо да се случи на такова събитие “.

От "Евровизия ", която провежда годишния трансконтинентален певчески маратон, отхвърлят изказванията, само че женските групи в Италия упорстват за незабавно полицейско следствие, добавя изданието.



Директорът на състезанието Мартин Остердал разяснява, че "не е осведомен с никакви недоволства ". Италианската телевизия, която обезпечава отразяването с изпълнителния продуцент Симона Марторели, разгласи обаче, че е "чула за отчетите и ги изследва ".

Алесандра Айрес от градския съвет на Торино, който провежда доброволците, съобщи: "Ако бях забелязала нещо сходно да се случва, щях да се намеся и да спра събитието. Мога да ви уверя, че бях на празненството от самото начало и това не се случи. "

Дворецът Венария е някогашна кралска резиденция. Мястото, което е част от международното културно завещание на ЮНЕСКО, бе хазаин на откриването на над 40 страни, които вземат участие в музикалната приказност този уикенд, само че се допуска, че делегацията на Обединеното кралство не е участвала. В разнообразни известия в обществените медии се приказва за "дива пиянска нощ ", като гостите са се наслаждавали на шампанско, бира и коктейли, с цел да дадат старт на състезанието на по този начин наречения тюркоазен килим.

Говорител на песенния конкурс "Евровизия " съобщи пред MailOnline: "Градският съвет към този момент отхвърли всичко това. Това не се е случило “.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР