Секссимволът на женския тенис Мария Шарапова показа перфектното си тяло

...
Секссимволът на женския тенис Мария Шарапова показа перфектното си тяло
Коментари Харесай

Хубавата Маша подгря публиката за US OPEN с гореща фотосесия

Секссимволът на женския тенис Мария Шарапова сподели съвършеното си тяло в специфична фотосесия на плажа за списанието Hamptons. Бившето гадже на Григор Димитров накара целия свят да чака с боязън завръщането й в огромната игра, написа Офнюз.

Хубавата Маша се снабди с уайлд кард за последния шампионат от Големия Шлем за сезона - US Open. Тя пропусна Ролан Гарос и Уимбълдън, тъй като уредниците сметнаха за почтено да не я награждават с покана за присъединяване.

Явно янките обаче са много по-находчиви и са наясно, че рекламата от присъединяване на Шарапова ще бъде неизмерима. Още повече, че напоследък женският тенис страда имиджово. Припомняме, че Серина Уилямс е бременна и напусна кортовете по обясними аргументи.

Шарапова трябваше да взе участие в шампионатите в Торонто и Синсинати, само че травми й попречиха да се включи. Преди това Шарапова тя отдръпна в първия кръг на шампионата в Станфорд. Ето за какво всички тръпнат в очакване да я видят с ракета в ръка в Ню Йорк. А тя чудесно знае по какъв начин да подгрее тълпата...
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР