Повече от година обмисляхме раздялата със Слави Трифонов и Ку-ку

...
Повече от година обмисляхме раздялата със Слави Трифонов и Ку-ку
Коментари Харесай

Невена Цонева проговори за раздялата със Слави и за езотеричното си предаване

„ Повече от година обмисляхме раздялата със Слави Трифонов и „ Ку-ку бенд “, не е някаква волност “. Това разкри пред „ Телеграф “ певицата Невена Цонева.

В петък следобяд тя и половинката й – барабанистът Венелин Венков, са имали среща с шефа си, а след това шоуменът разгласи новината в обществените мрежи.
Път
„ След толкоз доста години дружно, след толкоз доста албуми, концерти, телевизионни излъчвания барабанистът на “Ку-Ку бенд ”, Венелин Венков реши да тръгне по собствен път, креативен и персонален. Заедно с него по креативен, персонален и астрален път потегли и неговата жена - Невена Цонева, произлязла от наш ефирен формат, а по-късно певица и главен бекграунд в “Ку-Ку бенд ”. Пожелаваме им креативен и персонални триумфи. Благодарим за прелестните моменти и многото триумфи. Тъй като “Ку-Ку бенд ” е по-голям от всичко, ние ще създадем нужните състезания, с цел да се сдобием оптимално бързо с нов барабанист и нова певица. Музиката на “Ку-Ку бенд ” ще продължи да съществува “, написа Слави.

Невена показа, че срещата им е предходна обикновено, само че не са обсъждали дали за в бъдеще ще могат да показват новите си планове в ефира на телевизия „ Седем-осми “, където работиха до през вчерашния ден. В събота музикалното семейство отпътува за Лондон, където ще прекара великденските празници при другари, а на Гергьовден се връща назад в София.
Без граници
“Имаме доста хрумвания за разнообразни неща, които ще вършим, само че към момента няма изясненост за нещо съответно, което да разглася. Разбира се, че ще вършим нови песни “, разяснява още Невена.

От година и половина тя сполучливо развива своя канал в YouTube на езотерична тема „ Без граници “, поради това Слави споделя, че те потеглят по „ астрален път “.

„ От десетина години започнах да виждам аурите на хората и те дават отговори на доста въпроси – за какво не му върви на човек, има физически проблем, заболяване или нещо друго. Много хора имат персонални прекарвания по тематиката, само че са внимателни да ги опишат, с цел да не ги помислят за луди. След излизането на всяко видео ми пишат, че желаят среща с мен, само че аз отхвърлям, защото нито съм гадателка, нито виждам минало или бъдеще - просто аурата на човек ми приказва доста за него “, сподели Цонева.

Всеки понеделник тя качва ново видео и разкри какво ще е идващото: „ Историята е на Сабина, която е претърпяла доста тежко ковида, сложили са я в кома и е била на косъм да оцелее “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР