Сексът с нов партньор е нещо наистина вълнуващо. В последните

...
Сексът с нов партньор е нещо наистина вълнуващо. В последните
Коментари Харесай

7 златни правила за секс с нов партньор

Сексът с нов сътрудник е нещо в действителност вълнуващо. В последните години сексът на първа среща не е табу. Разбира се, той е по-вероятен при избрани условия. Някои дами се тормозят, че мъжът може да го чака, в случай че са се срещнали в тиндър. Приложението има популярност на такова за бърза свалка. Да, факт е, че доста мъже го оферират. Репутацията му обаче се дължи не на това, а на обстоятелството, че доста дами одобряват. Въпреки това сексът на първа среща напълно не е наложителен.

Новите хора в живота ни носят нови страсти, които чакаме с неспокойствие. Всичко е ново, вълнуващо и непознато, включително се включва и сексът. Има неща, които авансово би трябвало да подготвите, в случай че сте сигурни, че моментът наближава.Независимо от какъв брой време се срещате с някого, първият полов контакт има определящо значение за ритъма на връзката ви. А в случай че сексът ви хареса, е допустимо взаимоотношенията ви да прераснат в нещо доста съществено. Ето и 7 правила от сексолози за наред прекосяване през тази фаза.

 infomax-logo-50-15-HW

7 златни правила за секс с нов сътрудник

1. Подгответе сцената

 секс с нов сътрудник златни правила за секс с нов сътрудник

Първият секс с новия сътрудник е отличен мотив да избършете прахта и да измиете пода. Намалете светлината, включете приятна музика и… да, не забравяйте да сложите презервативите на място, от където ще ви е най-удобно да ги вземете. Ако срещата се организира на територията на дамата, тя да не разчита, че мъжът ще пристигна с контрацептиви. По-добре тя да се погрижи сама и да ги има на разположение.

2. Забравете за алкохола

 секс с нов сътрудник златни правила за секс с нов сътрудник

Не ви е нужна чашка алкохол, с цел да се отпуснете, тъй като замъгленото схващане ви кара да действате по метод, който е нехарактерен за вас. Ако имате потребност да пийнете повечко, съвсем несъмнено е, че просто не сте подготвени.

3. Събличайте се на полутъмнo

Понеже за пръв път ще се видите голи, по-добре е да се разсъбличане на мрачно. Или на полусветлина. За мнозина голотата не е елементарна работа. И разсъбличането би трябвало да става последователно. Разсъбличайте се постепенно и търпеливо. Сексът с нов сътрудник не е събитие за разсъбличане на ярко и най-много за сексуален акт на ярка светлина.

4.Без крайности!

 секс с нов сътрудник златни правила за секс с нов сътрудник

Мъжете са по-склонни да се перчат с умения в леглото, само че първият път несъмнено не е най-хубавият избор, в който да покажеш какво можеш. Освен това ексцентричните подходи могат да уплашат колегата и повече да не се повтори.

5. И дано водеща да бъде дамата

 секс с нов сътрудник златни правила за секс с нов сътрудник

Когато работата стигне до проникването, по-добре е мъжът да съобщи самодейността в ръцете на дамата. За да не й бъде мъчително или неприятно, дано тя избере комфортната й поза и сама да дефинира темпа на сношаването. При първи секс е желателно да се употребява някой от разновидностите на ситуацията „ дамата от горната страна “ – това дава опция да се съблюдава нужния темп. Мисионерската поза също е допустима, само че при нея мъжът би трябвало да бъде извънредно деликатен към партньорката и да й разреши да насочва дейностите му.

6. Не очаквайте нещо извънредно!

 секс с нов сътрудник златни правила за секс с нов сътрудник

Много е значимо да не се надявате знамение и да не невъздържание с упованията. Интимността в половите връзки е качество, което се развива последователно и за него се изисква време. Особено с цел да се усеща дамата оптимално комфортно и да бъде изцяло разкрепостена. Рекордите на страст ще дойдат по-късно, когато последователно се опознаете полово и отстраните всички бариери по пътя към цялостното наслаждение.

7. Поведението по-късно

 секс с нов сътрудник златни правила за секс с нов сътрудник

След секса никога не се обръщайте с тил един към различен. Не заспивайте. Не скачайте за трескаво обличане и бързане за вкъщи… „ След това “ е тъкмо времето за обятия, целувки, прошепване на нежности, поучават специалистите. И никакви рецензия. Това е първият ви път и би трябвало да показвате един на различен преизпълващата ви наслада от това, което се е случило. Преди да заспите, се целунете за „ лека нощ “, а сутринта една сантиментална закуска ще бъде прелестен свършек на чудесната нощ.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР