Сексапилната бизнесдама Екатерина Русимова е новият концесионер на плаж "Градина-Централен",

...
Сексапилната бизнесдама Екатерина Русимова е новият концесионер на плаж "Градина-Централен",
Коментари Харесай

Секси бизнесдама взе плажа на Градина СНИМКА

Сексапилната бизнесдама Екатерина Русимова е новият концесионер на плаж "Градина-Централен ", оповестява "Флагман ".

„ Солей Дор “ ЕООД, чийто едноличен притежател е Русимова и е записана през 2015 година с капитал от 100 лева, е спечелила търга за концесията за период от 20 години и е длъжна в този интервал да дава чадърите и шезлонзите на цена от 8 лева за численост.

Собственичката на компанията ръководи и плаж „ Червенка “ с друга своя компания – „ Кафе Градина “ ООД. Там тя е съдружничка на паметния пернишки предприемач Богдан Разсолков-Сопата.

Годишното концесионно заплащане за първата година от 20-годишния период е в размер на към 45 хил.лв., а плануваните вложения, свързани с подобряването на достъпа до морския плаж, който е с повърхност към 36 дка, са в размер на 258 хил.лв. с Данък добавена стойност.

Припомняме, че през годините, поради систематични нарушавания, двама министри са се заканвали да скапват договорите за плажовете с компаниите на Русимова – това обаче в никакъв случай не се е случвало, тъй като проблемите постоянно са били отстранявани навреме.

Бизнесдамата е едноличен притежател на още две компании – „ Онли Уан “ ЕООД и „ Елик Инвест “ ЕООД, сподели информация на Флагман.БГ в Търговския указател.

Във втората от изброените тя до неотдавна е била съучастник с дъщерята на някогашния ръководител на ОбС-Банско – Елена Ангелинина, която неотдавна се закле като народен представител от Политическа партия „ Воля “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР