Секс символът Джейсън Момоа разплака дамите по света. Той направи

...
Секс символът Джейсън Момоа разплака дамите по света. Той направи
Коментари Харесай

Дамите плачат. Джейсън Момоа направи немислимото

Секс признакът Джейсън Момоа разплака дамите по света. Той направи немислимото – отряза до кожа косата си.

43-годишният артист Джейсън Момоа показа видео, на което се вижда по какъв начин непосредствен негов другар подстригва, реже и бръсне съвсем до кожа косата му.

-->

В клипа Джейсън демонстрира отрязани кичури и изяснява повода за решението си.

„ Алоха на всички, бръсна се и го върша поради пластмасата за еднократна приложимост - изтощен съм от тези пластмасови бутилки, би трябвало да спрем. Пластмасовите вилици, всички тези нелепости “, споделя той с почитателите си в Инстаграм.

Сериозното му обръщение беше прекратено за малко от лек лъх напразно, който разсмя артиста, който показа, че отдавна не е усещал вятър в главата си.

„ О, дребосъче, в никакъв случай не съм усещал даже вятъра тъкмо там “, възкликна Мамоа.

Косата на Джейсън Момоа се трансформира в нещо като негова запазена марка, откакто взе участие в сериала „ Игра на тронове “ и получи основната роля на Аквамен. Актьорът споделя във видеото, че е почувствал потребността да направи нещо шокиращо, с цел да увеличи осведомеността за огромната взаимозависимост от пластмасата за еднократна приложимост.

„ Тя отива в нашата земя, отива в нашия океан. Просто виждам някои неща в нашия океан, които са толкоз тъжни, тъй че апелирам ви, всичко, което вършиме, с цел да премахнете пластмасата за еднократна приложимост в живота си - помогнете ми “, приканва той.

„ Пластмасовите бутилки са нелепи “, показва още Мамоа.

Все отново на фрагментите се вижда, че артистът не отстранява цялата си коса, а остава с прическа вид „ мохикан “.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР