Сегашното управление има като белег неграмотност, невежество и агресивност. Не

...
Сегашното управление има като белег неграмотност, невежество и агресивност. Не
Коментари Харесай

Дончева: Управляващите са невежи, но защо са ни избори, като ще си осигурят резултата, както им харесва?

Сегашното ръководство има като белег неначетеност, незнание и настъпателност. Не може да намерите сфера, в която да работят способени хора. Това сподели в „ Тази заран “ по БТВ  лидерът на „ Движение 21 “ Татяна Дончева.
Тя показа, че пътува до Сърбия за качествена храна.

„ Да създадем контрационен лагер и да вкарваме напряко там хората! Аз не знам от какво ме пазите, само че отивам в Сърбия и си закупувам домашно създадена продукция на моя отговорност, тъй като не искам да употребявам БДС, нито пък да ми продават оводнено мляко, което било под надзор на БАБХ “, показа Дончева.
Искам пълноценно, пълномаслено и вкусно мляко, добави тя.

„ В тази организация са се събрали фенове на кучета и котки за домашно развъждане, само че в никакъв случай не са влизали в краварник с ботуши, с цел да очистят на кравите и се опасяват от кокошките като всички софиянци. Аз съм имала село, баба и съм привикнала на домашна храна. Да ми се хвалете по какъв начин ще запишете с незнанието си някакви нови текстове в Наказателния кодекс ще ви кажа, че няма да го извършите, тъй като не можете “, акцентира някогашната депутатка.

„ Не може всичко да се криминализира. Не закачайте хората, които имат частни стопанства и ги оставете да си продават продукцията. Като има давате по 50 лв. пенсия, не се заглеждайте в тези 50 лв., които ще изкарат от горната страна! “, прикани тя.
„ В началото ГЕРБ имаха предпочитание да сложат специалисти, с цел да наподобява по-добре ръководството им. Сега всичко е през пръсти. Който не става за нищо, е комплициран някъде, а държавната администрация в некомпетентна. Не може да намерите сфера, в която да работят способени хора “, акцентира Дончева.

„ На тези хора не им се излиза от властта. ГЕРБ ще скапват обединението, ще отидат на предварителни избори, тъй като ще претърпят по-малко вреди, в случай че пресечен ръководството 7-8 месеца по-рано. Трябва ли обаче за четвърти път да играем едно и също упражнение, в което ГЕРБ прави избори при същите условия и си провеждат резултат, какъвто им харесва “, попита тя.

„ Затова с изключение на оставки, би трябвало да се консолидираме по няколко въпроса, които да обезпечат по-честни избори. Нужен е настоящ указател на гласоподавателите. Никой не желае да го основава – нито ръководещите, нито опозицията. Затова сме в обстановката гласоподавателите да са съвсем колкото жителите “, сподели още Татяна Дончева.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР