Надежда от Ергенът стресна с вида си в скорошно тв

...
Надежда от Ергенът стресна с вида си в скорошно тв
Коментари Харесай

Надя от Ергена мина границите: Зрителите на БТВ й се чудят кой й причини това

Надежда от " Ергенът " стресна с типа си в скорошно тв присъединяване в " Преди обед "  по bTV. Една от двете финалистки в шоуто се е подложила на серия от пластични интервенции след излизане от шоуто - или най-малко по този начин наподобява, а резултатът от тях е трогателен, съобщи Блиц шоу.

Логично малко след гостуването на русокоската в предаването, профилите й в обществените мрежи бяха залети от негативни мнения поради метода, по който наподобява.

" Толкова беше нежна и хубава! Обезобразила си се с тези интервенции ", " За Бога, Нани, кой ти аргументи това на лицето! Съди го до дупка ", гласят единствено дребна част от мненията.

Надежда очевидно е прекалила с филърите, лицето й е подпухнало, устните й са подути от хиалурон, а очите й зашити поради оттоците. И въпреки да е целила тъкмо противоположното, 34-годишната мома наподобява с 10 години по-възрастна след пластиките.

" Явно думите на някогашната кандидат-свекърва по отношение на възрастта й много са я жегнали. За страдание, днешните дами се заблуждават, че могат да излекуват комплексите си при пластичния хирург ", цъкат с език в обществените мрежи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР