Сегашните управляващи се доближават до предишните, като дори надхвърлят модела

...
Сегашните управляващи се доближават до предишните, като дори надхвърлят модела
Коментари Харесай

Хасан Адемов остър към властта: Надхвърлиха модела ГЕРБ

Сегашните ръководещи се приближават до предходните, като даже надвишават модела на ГЕРБ. Това съобщи зам.-председателят на обществената комисия в Народното събрание доктор Хасан Адемов (ДПС) пред Българска национална телевизия.

Той изясни, че когато се предлага 4.8% растеж на Брутният вътрешен продукт е съществено предизвикателство пред българската стопанска система. България би трябвало във вътрешен проект да си свърши работата, с цел да може да влезе през 2024 година в Еврозоната. При тези макропоказатели мъчно може да приказваме за влизане в клуба на богатите, уточни Адемов.

Той настоя равнищата на обществена отбрана в България да бъдат доста по-високи, само че това не може да се види в оферти бюджет от четворната коалиция. Хасан Адемов счита, че няма потребност от какъвто и да е разбор на пенсионната система, а има потребност от взимане на решения.

Социалният специалист на Движение за права и свободи изясни какво в решенията на властта е довело до понижаване на пенсиите: „ Стигнахме дотук, тъй като по предложение на ръководещото болшинство Ковид добавката е 60 лв., а не 120 лв.. Ние смятахме, че няма потребност от какъвто и да е разбор на пенсионната система, а има потребност от взимане на решения ".

Според него ръководещите подхванали ограничения, които обаче още не се стигнали до работодателите и институциите. Не би трябвало да се приказва за ограничения, а дали те могат да бъдат ефикасни - бързината на тяхното предложение е извънредно значимо, безапелационен бе Хасан Адемов.

Според него ръководещите подхванали ограничения, които обаче още не се стигнали до работодателите и институциите. Не би трябвало да се приказва за ограничения, а с цел да могат да бъдат ефикасни бързината на тяхното предложение е извънредно значимо, безапелационен бе Хасан Адемов.

Той е на мнение, че е най-малкият проблем е да бъде заменен шефът на КЕВР Иван Иванов, само че ръководещите се пробват да наложат своята воля над регулаторния орган.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР