Сега слушах аргументите на Борисов за оставката на вътрешния министър

...
Сега слушах аргументите на Борисов за оставката на вътрешния министър
Коментари Харесай

Миролюба Бенатова: Борисов уволни Радев със странна причина

" Сега слушах причините на Борисов за оставката на вътрешния министър - че бил нехаен по случая с бащата на президента в Харманли. Не е съществено. На фона на мъртъв Търговски указател със седмици, бегълци - невъзвращенци, неясноти към следствие на случай с настоящ министър, липса на финансов контрол, банкрутирала застрахователна компания и най-после 17 жертви на пътя ".
Това написа в обществените мрежи Миролюбова Бенатова.
" Не може най- огромният проблем на началника на Министерски съвет да е случай без жертви, поради наличието на мястото на човек от Българска социалистическа партия. Сбъркани цели, оплетени ползи и ясни персонални болки ", добави тя.
" Тримата отгърмяха (Радев, Московски, Нанков), а в ГЕРБ към този момент върви “импулсивна отбрана на положителните министри”. Подписка във фейсбук. Хаштагове. Драматично. Току виж ги върнали, “защото партията ги иска”. А някои наивно имаха вяра, че и Цецка Цачева ще си отиде - я за избягалите пандизчии, я за Търговския указател. И апропо, Московски, който още се крие по тематиката за трагичния случай с негово присъединяване, през вчерашния ден отсъстваше. И действително не е подал оставка. Не е и отхвърлен. Болен бил. Така че по закон си е министър. А като му изтече болничният и това знамение за три дни може да е минало. Срамно ще е, но няма да е за сефте ", добави журналистката.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР