Сега, когато цените на всичко са по-високи, мнозина се стремят

...
Сега, когато цените на всичко са по-високи, мнозина се стремят
Коментари Харесай

3 козметични продукта, от които изобщо не се нуждаем

Сега, когато цените на всичко са по-високи, мнозина се стремят да понижат разноските си и по тази причина избират да се лишават от някои артикули и услуги. Козметиката да вземем за пример е едно от нещата, които хората не намират за извънредно належащо и са склонни да заобикалят като разход. Да се грижим за кожата си обаче си остава значимо, като положителната вест е, че можем да го вършим и без да пръскаме ненужно доста пари.
 Как да се оправим с хиперпегментацията на кожата
Как да се оправим с хиперпегментацията на кожата

Неприятното разследване от акнето

Ето три козметични продукта, за които умерено можем да си спестим парите, защото въобще не са ни нужни.

Добавки с колаген

Очаква се те да заздравят косата, кожата и ноктите ни, както и да поддържат ставите и костите ни здрави. Освен това се твърди, че имат противостареещо деяние. Според кожните лекари обаче добавките с колаген надалеч не са толкоз ефикасни. Оказва се, че изследванията за резултатите на добавките с колаген при хора не са доста, а тези, които въпреки всичко са правени, демонстрират, че колагенът усъвършенства подвижността на ставите, само че не прави доста повече от това.
 Снимка 617271

Кожните специалисти поучават вместо да харчим за добавки с колаген, да влагаме в добра слънцезащита, защото тя е най-хубавото средство срещу стареене.

LED маски за лице

Мадона и Кортни Кардашиян са измежду звездите, които са си признавали, че са фенове на LED маските за лице. Те обаче са в действителност скъпи, като високата им цена се твърди, че е оправдана поради множеството изгоди, които оказват на кожата. Сред тях са стимулирането на колагена, изчистването на акне и намаляването на зачервявания.
 Снимка 617272

Дерматолозите не поучават да разчитаме на " впечатляващите " дейности на LED маски за лице, тъй като и за тях не са правени задоволително огромни изследвания. Малкото проучвания, които има, в действителност са провеждани измежду дребен кръг от хора.

За да си спестим пари, а и с цел да забележим действителен резултат от козметичен артикул, който има деяние срещу стареене, можем да пробваме ретиноид. Той е по-изгоден, а и потвърдено прави кожата по-стегната и гладка.
 Notox - новата наклонност в битката с бръчките или по какъв начин да имаме млада кожа без игли
Как да имаме млада кожа без ботокс и без игли

Не просто хаштаг в TikTok

Тонер за лице

Грижата ни за кожата напълно умерено може да мине без този артикул, защото постоянно съдържа алкохол и нервира кожата, написа Insider.
 Снимка 617269

Всъщност задоволително е да имаме един почистващ и един овлажняващ артикул за лице, които да употребяваме вечер и почистващ и слънзащитен артикул, които да нанасяме заран. Добре е да имаме поради, че почистващият артикул не е нужно да е безценен, а гальовен към кожата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР